Få styr på økonomien med overblik

i287104489243049805._szw1280h1280_

Har du et budgetskema? Og hvor ofte gennemgår du din økonomi?

Kan du svare “nej” og “sjældendt” til ovenstående spørgsmål, så er du langtfra den eneste. Selvom husholdningsøkonomien måske ikke er det mest spændende at beskæftige sig med, så er det vigtigt for en sund økonomi, at man kender sine udgifter og sit økonomiske råderum.

Det forholder sig oftest sådan, at hvis man ikke ved, hvad man har, så har man altid for lidt. Derfor er overblik meget vigtigt. Overblikket skabes let og simpelt ved at bruge et budgetskema, således man kender alle sine faste udgifter. Du kan hente et gratis budgetskema her.

Gode grunde til at bruge budgetskema:

  • Du får overblik over den enkelte udgifter, hvilket måske giver anledning til gennemgang af de enkelte poster, hvor der måske flere steder vil kunne spares en del penge. Hvornår har du f.eks. sidst fået et tilbud på dine forsikringer?
  • Du ved, hvad der er tilbage på bundlinjen til mad, tøj og øvrigt forbrug, således du har noget konkret at forholde dig til og ikke bruge mere, end du har.
  • Du får syn for sagen, hvis du reelt ikke har det nødvendige overskud til at leve for. Måske har du igennem de senere år optaget lån for at klare dig, hvilket på ingen måde er løsningen, da dette blot forværrer økonomien, og du risikerer at ende i en ond gældsspiral.

Står du allerede i en situation, hvor du har optaget lån for at få økonomien til at hænge sammen og nu reelt ikke kan betale dine regninger uden at skulle optag nye lån?

Så er det nu, der skal gøres noget, inden din situation blot forværres. Her kan professionel gældsrådgivning være en rugtig god idé.

Udfyld denne formular og få en vurdering af dine muligheder.

Del:

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print
Del på email

Få styr på økonomien med overblik

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.