• Referencer

    Læs om vores kunders positive oplevelser herunder og kontakt os for en uforpligtende snak om dine gældsudfordringer.

    Læs mereBook møde
    Få hjælp til en ellers håbløs vej ud af din gæld her

Kundeudtalelser

Læs om vores kunders positive oplevelser herunder og kontakt os for en uforpligtende snak om dine gældsudfordringer.

Gældsråd kan jeg i aller højeste grad anbefale! Finn, har været en KÆMPE hjælp for mig. Jeg har følt mig 100% tryg gennem hele forløbet og godt rådgivet. Det har været det hele værd!

Finn har hjulpet mig med, at få 100% styr på og overblik over min økonomi. Har personligt allerede anbefalet Gældsråd til venner og bekendte og vil gøre dette fremadrettet.

Har også været glad for , at du har været hurtig og enormt effektiv, hvis jeg havde spørgsmål og altid nem at få fat på, hvis jeg har haft behov! Kan nærmest heller ikke beskrive hvor glad og lykkelig jeg har været for din hjælp!

TUSIND TUSIND TUSIND MANGE TAK, Finn!!!

Du har hjulpet os igennem en af de værste situationer vi har stået i. Uden dig havde vi aldrig fundet ud af, og kunne overskue vores gæld, og efterfølgende gældssanering.

Vi hentede tilbud flere steder, og det var ikke alle der troede på vores sag, men du var med os hele tiden, og vi valgte heldigvis at følge dig. Nu har vi fået gældssanering takket være dig, om 5 år er vi helt gældsfri…

Du får vores bedste anbefalinger herfra.

Da min virksomhed måtte lukke pga finanskrisen 2008 fik jeg en del gæld. De efterfølgende år var hårde med mange indkaldelser til fogedretten, depression, skilsmisse og flere jobskift. Jeg overvejede at søge gældssanering flere gange, men havde bare ikke overskuddet til det.

Efter 10 år fik jeg forbindelse med GældsRåd og var til et indledende møde med Finn. Jeg blev rådet til at få styr på et par ting, inden vi indledte gældssaneringen. Men for 6 mdr siden var jeg klar og fik den sendt afsted. Alt gik som det skulle og om 5 år, er jeg ude af min gamle gæld.

Finn har under hele forløbet været god til at rådgive og fortælle, hvad der nu skulle ske. Jeg har til møderne i skifteretten følt mig godt klædt på og på intet tidspunkt følt mig nervøs. Finn rådgiver i et sprog, der er til at forstå.

Tusind tak for hjælpen, jeg var aldrig kommet hertil uden dig.

Tak for den halve meter jeg føler jeg blev højere, da du hjalp med at fjerne byrden, fra mine skuldre.

  • Måden du har skabt overblik, så jeg kunne overskue min situation igen.
  • Måden du har formået at forklare tingene så jeg forstod det.
  • Måden du har været der med råd og vejledning hele vejen i gennem.
  • Måden du har mødt mig med respekt og ordentlighed.

Det har været guld værd. Jeg kan kun give dig mine varmeste anbefalinger, uden din hjælp var jeg aldrig kommet i mål. Nu kan jeg med ro i maven, se lyset lige rundt om hjørnet igen.

TAK.

Vil absolut anbefale GældsRåd. I forbindelse med hussalg, fik jeg med en meget stor gæld. Den er der nu kommet styr på.

Finn har været en fantastisk støtte i hele processen, så min økonomiske fremtid ser lys ud igen.

Tak.

Hej Finn

Tusind tak for hjælpen. Uden den havde jeg ikke kunnet overskue min situation. Du har været behjælpelig med det samme jeg har ringet eller skrevet til dig. Jeg vil helt klart anbefale dig hvis der er andre jeg kender der skulle få brug for den samme hjælp. Nu er der en gældfri fremtid i vente. Kan slet ikke få armene ned af begejstring.

Endnu engang tak.

Hej Finn!

Tusind tak for al din hjælp, jeg havde aldrig selv kommet videre med alle de gældsposter, og ikke mindst at renterne er reduceret SÅ meget.

Jeg er så ubeskriveligt taknemmelig og super, super glad for din hjælp. Jeg vil gerne give udtryk for min tilfredshed med den hjælp jeg har modtaget og henviser gerne til dig, hvis jeg skulle møde andre der har brug for økonomisk hjælp, råd og vejledning.

Mange tak for alt Finn, det er svært at beskrive hvor lettet og glad jeg er.

Skulle noget dukke op, skal du ikke være i tvivl, så hiver jeg fluks fat i dig igen.

Hej Finn.

Jeg vil gerne sige tusinde tak, fordi du hjalp mig videre i mit liv.

Jeg så min økonomiske situation, efter skilsmissen, som fuldstændig håbløs.

Du har formået at forhandle min gæld betydelig ned, så jeg nu er startet på afdrag og har fået ro i sindet.

Inden for de næste 5,5 år, vil jeg have afviklet det meste, og jeg kan igen se lyst på fremtiden.

Tusinde tak!!

Vores liv tog en drastisk vending i 2013 . Den korte version: Hus solgt sept. 2013 til overtagelse febr. 2014 ……. Vi køber et andet hus og flytter fra ejendommen som er solgt. Nov. 2013 besked fra mægler at hushandel er gået i knuder, købers bank trækker sig (alle vasker hænder mægler, bank, rådgiver) der er ingen som har gjort noget galt, handelen må gå tilbage, vi skal aflevere den udbetaling som købers bank har indbetalt til os.

Vi har selvfølgelig sat en advokat på sagen, men kommer ingen vegne…… man tror det er løgn. Efter flere års forsøg på at sælge huset, og flere års forsøg på at få vores sparekasse til at nedsætte renten på vores lån, må vi kapitulere og smide håndklædet i ringen. Huset blev solgt på tvangsauktion dec. 2016 for et latterligt lille beløb, og så begyndte næste kamp med kreditforening og Sparekasse som gerne ville have inddrevet sin gæld inden for 1 mdr.

Det er her Finn A Eriksen, Gældsråd kommer ind i billedet, da vi ikke kunne se, hvordan vi kunne få et liv igen med den store gæld, hvordan vi skulle svare på alle de breve og indkaldelser til fogedretten, hvordan skulle vi forholde os med hensyn til det hus vi lige havde købt…. Kunne vi blive boende?

Vores møde med Finn er det bedste som er sket for os, og vi er ham dybt taknemmelig for den hjælp og byrden han har taget fra vores skuldre. Det første info møde hvor vi havde de relevante oplysninger med, kunne Finn med det samme sige, han mente at kunne hjælpe os.

Efter mødet hos Finn er al korrespondance gået mellem ham og kreditorerne, der er lavet en afdragsordning som løber i 7 år, vi bor stadig i vores ”nye” hus , og kan ikke forestille os hvordan det var gået uden Finns hjælp… stor ros og mange anbefalinger til Finn som i denne forbindelse, har sparet os for rigtig mange penge, og især bekymringer, som ville have varet resten af vores levetid.

Mange hilsner og tusinde tak for hjælpen.

Efter flere år hvor jeg selv har forsøgt at afskrive en gæld der kom af min kone døde af kræft og efterfølgende tvangsauktion, måtte jeg indse at det ikke ville lykkes for mig alene at få styr på min gæld. Kontaktede jeg
Finn Eriksen, som hele vejen igennem har synliggjort min økonomi og fortalt på en måde der er til at forstå, hvad det er der ligger til grunde for min gæld.

Han påtog sig opgaven og efter en underskrift, kørte han på med en professionel tilgang til opgaven. Efter kort tid, blev jeg indkaldt til et møde hvor han synliggjorde hvordan det så ud, og også hvordan vi kom videre.

Der har hele vejen igennem forløbet været en fantastisk kontakt og en positiv stemning, og Finn er virkelig dygtig til at synliggøre hvordan det ser ud. I min sag var der en post som han ikke helt var sikker på ville gavne min sag, så han anbefalede at jeg fik den afviklet hurtigst muligt. Også denne afvikling hjalp han til med, og selv om det tog lidt længere tid en først betegnet, var resultatet så positiv.
Jeg fik min gældssanering i første forsøg.

Jeg kan kun anbefale at man kontakter Gældsråd/Finn Eriksen hvis man vil have en rigtig fantastisk finansrådgiver der taler dit sprog.

Med hjælp fra Finn (gældsråd) er et uoverskueligt tungt åg fjernet fra mine skuldre. Jeg fik et endog endnu bedre resultat, end jeg på nogen måde havde turdet tro. Jeg kan nu se muligheder i fremtiden, der tidligere var utænkelige.

Vigtigst af alt er det at jeg kan se mig selv i øjnene uden skam, fordi det nu er muligt at afdrage på min gæld og samtidig se den blive mindre måned for måned.

En helt ny chance for et ordentligt liv, uden en evigt voksende knude i maven.

Tusinde tak for hjælpen.

Jeg fik efter skilsmisse for mange år siden, en uoverskuelig gæld med mig i bagagen. Det kunne ikke lade sig gøre for mig at overholde mine forpligtigelser til banken, så derfor måtte jeg desværre smide håndklædet i ringen.

Jeg fik forbindelse til Finn efter at en god ven anbefalede mig ham. Jeg kan kun stærkt anbefale Finn og hans ekspertise, han har på det mest professionelle plan forhandlet en god aftale i land til mig. Nu går jeg og nyder min frihed som gældsfri.

Så en stor tak skal lyde til Finn og hans måde at behandle min sag på.

Tusinde tak for hjælpen.

Efter en tvangsauktion og et forlist forhold, stod jeg alene med en håbløs gæld, som jeg umulig kunne betale. Da det ikke lykkedes mig selv at indgå forlig med kreditorerne, søgte jeg professionel hjælp ved GældsRåd, som efter aftale overtog kontakten med kreditorerne, og gennemgik min økonomi, hvorefter forhandlingerne med kreditorerne blev indledt.

Resultatet heraf blev en løsning, hvor gælden blev nedskrevet med ca. 550.000 – og nu har jeg en fast afdragsordning med kreditorerne, som betyder jeg er gældfri om 5 år.

Så takket være Finn Eriksen ved GældsRåd er en uoverskuelig gæld nu blevet til en overskuelig gæld som jeg kan se mig ud af.

Efter skilsmisse, tvangsauktion af hus og gammel fælles gæld med min eks. Stod jeg med en ret uoverskuelig gæld. Jeg har i flere år prøvet at forhandle og efter bedste evne prøvet at afvikle gælden men det var håbløst.

Derfor tog jeg kontakt til Gældsråd i april 2016 og det skulle vise sig at blive noget af en solstråle historie. Der var styr på tingene, regler og muligheder, jeg følte mig tryg hele vejen og fik alt den info jeg havde brug for.

Min sag endte ud med en gældssanering i dec 2016. Så stor tak til Finn for godt samarbejde og en lys fremtid for mig.

Jeg har i flere år kæmpet med en uoverskuelig gæld, hvor jeg efter bedste evne har forsøgt, at afvikle gælden bedst muligt, hvilket har betydet et meget stramt budget igennem mange år, som har givet mange økonomiske udfordringer som alenemor til 3 børn.

Jeg har nu fået hjælp af Finn ved GældsRåd, hvilket for mig betyder, at der er lavet nye aftaler med alle kreditorerne, med en samlet besparelse for mig på 185.000 – og samtidig har jeg fået 2600 mere til mig selv om måneden, og kan se frem til at blive gældfri indenfor en overskuelig tid. Derfor kan jeg anbefale GældsRåd.

Jeg har fået hjælp med min gæld af Finn Eriksen, og vil bare sige tusind tak, jeg er nu lettet og kan overskue min økonomi, du kan dit arbejde. Stor anbefaling herfra!

Hej Finn.

Hermed en lille skrivelse, hvor jeg gerne vil takke dig og dit firma for den hjælp i gav mig vedr. en meget gammel gæld. I taklede hele situationen meget fint, og jeg er glad og lettet for det nu er ude af verden. I sparede mig for 175857 kr. + ca 55000 kr. i rentetilskrivning.

Efter i årevis at have kæmpet med en umulig gæld, hvor alene de årlige renter oversteg min betalingsevne og efter at have ”været i stald” hos andre gældskonsulenter uden bedring af min situation, fik jeg endelig god hjælp hos Finn Eriksen og GældsRåd.

Der er indgået afdragsaftaler mod rentestop hos alle mine kreditorer på nær én. Det betyder at jeg nu kan få min økonomi til at hænge sammen, afdrage min gæld og igen rette ryggen.

Pengene, der i de forløbne måneder er betalt til GældsRåd for deres hjælp er godt givet ud.

Jeg har fået en sober og saglig behandling og tør trygt anbefale andre i samme situation at gøre brug af deres hjælp.

For 3 år siden stod jeg pludselig i en fuldstændig håbløs og uoverskuelig situation efter salg af min hus i Jylland. Helt tilfældigt falder jeg over Finn’s hjemmeside og tog kontakt til ham.

Finn har igennem de 3 år, sagen har kørt, støttet, vejledt og udvist en guds velsignet tålmodighed, overfor mine ”paniske” og (til tider) nok også tåbelige spørgsmål. Han evner at forklare tingenes sammenhæng, der gør, at man forstår, hvad der foregår og dette indgyder håb og optimisme.

Han fik en aftale på plads med kreditorerne, således at jeg nu kan ”slappe af” og se lyst på fremtiden. Jeg kan ikke finde ord, der ordentligt kan udtrykke min taknemmelighed for det stykke arbejde og den kæmpe hjælp han har givet!!

Gældsråd kan kun anbefales. Finn er en meget engageret rådgiver, som holder hvad han lover og mere til. Han har hjulpet os så meget og er ham evig taknemmelig. De resultater kunne vi aldrig selv have opnået. Et kæmpe tak for hjælpen.

Efter en hård skilsmisse har jeg søgt økonomisk hjælp fra Finn for at gendanne overblikket. Med sin rolige og professionelle facon fik jeg hurtig genskabt overblik og takket været Finn også praktiske og fordelagtig hjælp, som gør at fremtiden er ordnet.

Det kan ikke fremhæves nok, at Finn har en realistisk og praktisk tilgang til at hjælpe med at skabe holdbare løsninger. Jeg kan trygt og varmt anbefale Finn til at skabe økonomisk tryghed og dermed også livsglæde.

Tak Finn!

Efter længere “kamp” med “hårdnakkede” kreditorer, tegnede min økonomiske fremtid sig særdeles håbløs.
Men efter timelang surfing på nettet proppede Finn’s hjemmeside så op.

Jeg besluttede at kontakte Finn, og Gældsråd.
Sammen fik vi udarbejdet en ansøgning om Gældssanering.
Denne er nu bevilliget, og min økonomi i hverdagen har taget en særdeles positiv udvikling

Kan varmt anbefale Finn. Tak

Jeg kontaktede Finn med en håbløs stor gæld som jeg nok aldrig på egen hånd ville komme af med. Han leverede en resultat som jeg aldrig turde at håbe på. Langt over halvdelen af mit gæld er blevet nedskrevet med en Akkord aftale, så at jeg indenfor 8 år, nu kan blive gældsfrie trods min unge alder og uden at jeg skal være spændt helt ind til benet! Han har givet mig håb for mit fremtid tilbage.

GældsRåd Kan jeg varmt anbefale. Finn mester at skabe struktur og overblik over en håbløs gæld – han er ej fordømmen
Den største del af kommunikationen har forgået via mail og det har passet mig fint
1000 Tak for hjælpen