Gældsrådgivning til al slags gæld

Gældsrådgivning er måske løsningen for dig, der er gældsramt eller har en uoverskuelig gæld. Vores professionelle gældsrådgiver hjælper dig med en endelig løsning og med at blive gældsfri, en gang for alle.

Du har måske været udsat for uheldige omstændigheder såsom skilsmisse, arbejdsløshed, tab på bolig eller måske overforbrug og manglende overblik.

Uanset hvad gælden skyldes kræves der handling for gælden forsvinder desværre ikke af sig selv, selvom det ville være dejligt.

Mange er i dag havnet i en gældsfælde hvor de reelt ikke har mulighed for at betale de løbende renter, og dermed virker de månedlige betalinger som at smide penge ned i et stort sort hul, uden mulighed for nogensinde at blive gældfri.

Med disse udsigter om en håbløs fremtidig økonomisk situation, kan det naturligvis være meget svært, at bevare gnisten og kampen for, at få gælden afviklet da det kan virke som en håbløs kamp.

Det kan der gøres noget ved med gældsrådgivning.

Som gældsrådgiver skaber vi overblik og luft i din økonomi. Vi sikrer at dine indbetalinger til kreditorerne, er en del af en endelig løsning, frem for en vedligeholdelse af en uoverskuelig gældsbyrde.

Kontakt mig idag

Vi hjælper kunder i hele Danmark
Du skal have fast indtægt og en gæld på over kr. 200.000, for at vi kan hjælp dig.

Dit udbytte ved gældsrådgivning:

Oplev friheden ved igen at kunne se lys for enden af tunnelen

Har du brug for en gældsrådgiver?

Så kontakt GældsRåd og få en gratis vurdering af dine muligheder, og hvad vi kan gøre for dig med gældsrådgivning. Også selvom du umiddelbart ikke tror, vi kan hjælpe dig.

Vi har mange års erfaring som gældsrådgiver for mange forskellige kundetyper og tager altid udgangspunkt i netop dig og dit liv. Vores gældsrådgivning er også altid personlig, forstående og nærværende og hos os møder du ingen løftede pegefingre – kun masser af vilje til at hjælpe og de bedste kompetencer til at gøre det.

Så erstat de håbløse månedlige betalinger, med en endelig løsning – én gang for alle!

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du fået afklaret diverse spørgsmål. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os.

Følgende betingelser skal som udgangspunkt være opfyldt:

 • Du har ikke mulighed for at overholde din gældsforpligtigelser på normale vilkår.
 • Din gæld er minimum 200.000 kr. – dog 100.000 kr. for pensionister.
 • Du har et månedligt betalingsoverskud på minimum 1500 kr., som kan fordeles til dine kreditorer. Hvis ikke du har noget betalingsoverskud, kan vi ikke tilbyde kreditorerne noget, hvilket gør, at vi ikke har mulighed for at indgå en i en forhandling (ved offentlig gældssanering kan betalingsevnen dog godt være mindre).
 • Dine indtægtsforhold skal være afklarede (ikke kontanthjælp eller dagpenge).
 • Vigtigst af alt – at du har viljen til at få styr på din gæld.

 • JA – hvis du har svaret ja til de ovennævnte spørgsmål om, hvem vi kan hjælpe, har du også råd til vores hjælp til professionel gældsrådgivning.
 • I første omgang laver vi en gratis vurdering af din sag, og hvis vi her bliver enige om et samarbejde, vil vores honorar indgå som en løbende betaling, som ikke vil belaste dit budget. Prisen aftales i øvrigt på forhånd, således der ikke kommer nogle overraskelser.

 • Det kan vi af gode grunde aldrig love, men hvis der findes en løsning, finder vi den. Der kan dog være tilfælde, hvor omstændigheder gør, at det ikke er muligt. Her vil vi som gældsrådgiver dog under alle omstændigheder få en afklaring omkring dette, og vi får informeret kreditorerne om sagens status, hvilket som oftest betyder, at vi får ro på kreditorerne.

 • Som udgangspunkt skal du være i job eller på pension, for at vi kan hjælpe. Men da situationen forhåbentlig er midlertidig, vil vi godt kunne overtage korrespondancen med dine kreditorer og få synliggjort din økonomiske situation og evt. få lavet en midlertidig aftale, til du igen er i job. Ved tvivl er du altid velkommen til at kontakte os.

 • Allerførst sendes en rådgiverintroduktion ud til kreditorerne om, at GældsRåd nu har overtaget sagen som gældsrådgiver, og at alt kontakt fremadrettet skal ske til os.
 • Vi beder ligeledes om opdaterede saldoer på alle gældsposter.
 • Vi gennemgår din økonomi fra A-Z og beregner hvor meget, du reelt set har råd til at betale dine kreditorer, således at du også kan leve et anstændigt liv.
 • Vi udarbejder et oplæg, sammen med en fordelingsnøgle, med, hvad de enkelte kreditorer kan få. Dette gennemgår vi i fællesskab, således vi er enige om alle punkter.
 • Herfra begynder vi de endelige forhandlinger med alle kreditorerne og indgåelse af nye aftaler.
 • Når vi har aftalerne på plads, påbegyndes betalingerne til kreditorerne, og du skulle nu gerne kunne se frem mod en tid, hvor du kan blive gældfri.

Kontakt GældsRåd i dag og få en gratis vurdering af dine muligheder og hvad vi kan gøre for dig.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.