• Gældsrådgivning

  Gældsrådgivning er måske løsningen for dig, der er gældsramt eller har en uoverskuelig gæld. Som professionel gældsrådgiver, hjælper jeg dig med en endelig løsning og med at blive gældsfri, en gang for alle.

  Læs mereBook møde
  Få hjælp til en ellers håbløs vej ud af din gæld her

Gældsrådgivning til al slags gæld

Du har måske været udsat for uheldige omstændigheder såsom skilsmisse, arbejdsløshed, tab på bolig eller måske overforbrug og manglende overblik.

Uanset hvad gælden skyldes kræves der handling for gælden forsvinder desværre ikke af sig selv, selvom det ville være dejligt.

Mange er i dag havnet i en gældsfælde hvor de reelt ikke har mulighed for at betale de løbende renter, og dermed virker de månedlige betalinger som at smide penge ned i et stort sort hul, uden mulighed for nogensinde at blive gældfri.

Med disse udsigter om en håbløs fremtidig økonomisk situation, kan det naturligvis være meget svært, at bevare gnisten og kampen for, at få gælden afviklet da det kan virke som en håbløs kamp.

Det kan der gøres noget ved med gældsrådgivning.

Som gældsrådgiver skaber vi overblik og luft i din økonomi. Vi sikrer at dine indbetalinger til kreditorerne, er en del af en endelig løsning, frem for en vedligeholdelse af en uoverskuelig gældsbyrde.

Finn Eriksen er din professionelle gældsrådgiver.

Har du brug for hjælp til at blive gældfri?

Dit udbytte ved gældsrådgivning:

 • Økonomisk gennemgang og et fremadrettet budget, der tillader dig et rimeligt rådighedsbeløb, samtidig med at gælden afvikles
 • Vi forhandler som gældsrådgiver på et professionelt og ikke følelsesmæssigt plan, hvilket forbedre din forhandlingsposition
 • Vi overtager alt kontakten til dine kreditorer
 • Vi sikrer en langsigtet og stabil løsning
 • Vi forhandler på dine vegne, men du er med hele vejen, og det er dig der acceptere de endelige aftaler
 • Du kan glemme de økonomiske bekymringer og få dit liv tilbage

Oplev friheden ved igen at kunne se lys for enden af tunnelen.

Har du brug for en gældsrådgiver?

kontakt GældsRåd og få en gratis vurdering af dine muligheder, og hvad vi kan gøre for dig med gældsrådgivning. Også selvom du umiddelbart ikke tror, vi kan hjælpe dig.

Vi har mange års erfaring som gældsrådgiver for mange forskellige kundetyper og tager altid udgangspunkt i netop dig og dit liv. Vores gældsrådgivning er også altid personlig, forstående og nærværende og hos os møder du ingen løftede pegefingre – kun masser af vilje til at hjælpe og de bedste kompetencer til at gøre det.

Så erstat de håbløse månedlige betalinger, med en endelig løsning – én gang for alle!