Forbrugsgæld fanger mange i gældsfælden

Er du ramt af forbrugsgæld, overforbrug eller blot uheldige omstændigheder, som betyder, at du nu sidder med en håbløs gæld bestående af div. forbrugslån?

Der er i dag rigtig mange firmaer, som låner penge ud uden en reel kreditgodkendelse. Derfor er det desværre blevet alt for let at låne penge. Dette, sammenholdt med at disse lån ofte tilbydes til nogle meget høje renter, betyder, at mange i dag havner i en gældsfælde, hvor det kan føles håbløst at komme ud igen.

Ofte ser vi at ny forbrugsgæld optages for at kunne afvikle eksisterende gæld, fordi økonomien reelt ikke hænger sammen, og når først dette sker er man som regel fanget i gældsfælden, hvor økonomien blot blive mere og mere håbløs.

Situationen kan måske minde lidt om Luksusfælden, som er et TV program netop med fokus på dette.

Kontakt mig idag

Vi hjælper kunder i hele Danmark
Du skal have fast indtægt og en gæld på over kr. 200.000, for at vi kan hjælp dig.

Her er det en rigtig god idé at søge professionel gældsrådgivning ved en gældsrådgiver – Så der kan laves en endelig løsning en gang for alle!

Der kan være mange årsager til, at man har uoverskuelig gæld, såsom:

Men uanset om der er tale om forbrugsgæld eller en anden type gæld, kræves der handling, for den forsvinder desværre ikke af sig selv.

Hjælp til din forbrugsgæld

GældsRåd hjælper dig med at få overblik og en vurdering af dine muligheder, således at du igen kan se lys for enden af tunnelen.

Lad GældsRåd tage sig af dine kreditorer og din gæld, så du kan blive gældfri og få din økonomiske frihed tilbage.

Kontakt GældsRåd i dag og få en gratis vurdering af dine muligheder og hvad vi kan gøre for dig.

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du fået afklaret diverse spørgsmål. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte os.

Følgende betingelser skal som udgangspunkt være opfyldt:

 • Du har ikke mulighed for at overholde din gældsforpligtigelser på normale vilkår.
 • Din gæld er minimum 200.000 kr. – dog 100.000 kr. for pensionister.
 • Du har et månedligt betalingsoverskud på minimum 1500 kr., som kan fordeles til dine kreditorer. Hvis ikke du har noget betalingsoverskud, kan vi ikke tilbyde kreditorerne noget, hvilket gør, at vi ikke har mulighed for at indgå en i en forhandling (ved offentlig gældssanering kan betalingsevnen dog godt være mindre).
 • Dine indtægtsforhold skal være afklarede (ikke kontanthjælp eller dagpenge).
 • Vigtigst af alt – at du har viljen til at få styr på din gæld.

 • JA – hvis du har svaret ja til de ovennævnte spørgsmål om, hvem vi kan hjælpe, har du også råd til vores hjælp til professionel gældsrådgivning.
 • I første omgang laver vi en gratis vurdering af din sag, og hvis vi her bliver enige om et samarbejde, vil vores honorar indgå som en løbende betaling, som ikke vil belaste dit budget. Prisen aftales i øvrigt på forhånd, således der ikke kommer nogle overraskelser.

 • Det kan vi af gode grunde aldrig love, men hvis der findes en løsning, finder vi den. Der kan dog være tilfælde, hvor omstændigheder gør, at det ikke er muligt. Her vil vi som gældsrådgiver dog under alle omstændigheder få en afklaring omkring dette, og vi får informeret kreditorerne om sagens status, hvilket som oftest betyder, at vi får ro på kreditorerne.

 • Som udgangspunkt skal du være i job eller på pension, for at vi kan hjælpe. Men da situationen forhåbentlig er midlertidig, vil vi godt kunne overtage korrespondancen med dine kreditorer og få synliggjort din økonomiske situation og evt. få lavet en midlertidig aftale, til du igen er i job. Ved tvivl er du altid velkommen til at kontakte os.

 • Allerførst sendes en rådgiverintroduktion ud til kreditorerne om, at GældsRåd nu har overtaget sagen som gældsrådgiver, og at alt kontakt fremadrettet skal ske til os.
 • Vi beder ligeledes om opdaterede saldoer på alle gældsposter.
 • Vi gennemgår din økonomi fra A-Z og beregner hvor meget, du reelt set har råd til at betale dine kreditorer, således at du også kan leve et anstændigt liv.
 • Vi udarbejder et oplæg, sammen med en fordelingsnøgle, med, hvad de enkelte kreditorer kan få. Dette gennemgår vi i fællesskab, således vi er enige om alle punkter.
 • Herfra begynder vi de endelige forhandlinger med alle kreditorerne og indgåelse af nye aftaler.
 • Når vi har aftalerne på plads, påbegyndes betalingerne til kreditorerne, og du skulle nu gerne kunne se frem mod en tid, hvor du kan blive gældfri.

Kontakt GældsRåd i dag og få en gratis vurdering af dine muligheder og hvad vi kan gøre for dig.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.