Tak Til Finn

Du har hjulpet os igennem en af de værste situationer vi har stået i.

Uden dig havde vi aldrig fundet ud af, og kunne overskue vores gæld, og efterfølgende gældssanering.

Vi hentede tilbud flere steder, og det var ikke alle der troede på vores sag, men du var med os hele tiden, og vi valgte heldigvis at følge dig.

Nu har vi fået gældssanering takket være dig, om 5 år er vi helt gældsfri…

Du får vores bedste anbefalinger herfra

 

Lene og Martin

Lene og Martin

Vil absolut anbefale GældsRåd, i forbindelse med hussalg, fik  jeg med en meget stor gæld, den er der nu kommet styr på, Finn har været en fantastisk støtte i hele processen, så min økonomiske fremtid ser lys ud igen, Tak,

 

Peter.

Peter

Tak for den halve meter jeg føler jeg blev højere, da du hjalp med at fjerne byrden, fra mine skuldre.

  • Måden du har skabt overblik, så jeg kunne overskue min situation igen.
  • Måden du har formået at forklare tingene så jeg forstod det.
  • Måden du har været der med råd og vejledning hele vejen i gennem.
  • Måden du har mødt mig med respekt og ordentlighed.

Det har været guld værd.

Jeg kan kun give dig mine varmeste anbefalinger, uden din hjælp var jeg aldrig kommet i mål.

Nu kan jeg med ro i maven, se lyset lige rundt om hjørnet igen. TAK.

Mange hilsner Lone.

 

TAK

Da min virksomhed måtte lukke pga finanskrisen 2008 fik jeg en del gæld. De efterfølgende år var hårde med mange indkaldelser til fogedretten, depression, skilsmisse og flere jobskift. Jeg overvejede at søge gældssanering flere gange, men havde bare ikke overskuddet til det.

Efter 10 år fik jeg forbindelse med GældsRåd  og var til et indledende møde med Finn. Jeg blev rådet til at få styr på et par ting, inden vi indledte gældssaneringen. Men for 6 mdr siden var jeg klar og fik den sendt afsted. Alt gik som det skulle og om 5 år, er jeg ude af min gamle gæld.

Finn har under hele forløbet været god til at rådgive og fortælle, hvad der nu skulle ske. Jeg har til møderne i skifteretten følt mig godt klædt på og på intet tidspunkt følt mig nervøs. Finn rådgiver i et sprog, der er til at forstå.

Tusind tak for hjælpen, jeg var aldrig kommet hertil uden dig.

 

Mvh AK

AK

Gældsråd kan jeg i aller højeste grad anbefale! Finn, har været en KÆMPE hjælp for mig. Jeg har følt mig 100% tryg gennem hele forløbet og godt rådgivet.

Det har været det hele værd! Finn har hjulpet mig med, at få 100% styr på og overblik over min økonomi.

Har personligt allerede anbefalet Gældsråd til venner og bekendte og vil gøre dette fremadrettet. 🙂

Har også været glad for , at du har været hurtig og enormt effektiv, hvis jeg havde spørgsmål og altid nem at få fat på, hvis jeg har haft behov!

Kan nærmest heller ikke beskrive hvor glad og lykkelig jeg har været for din hjælp! TUSIND TUSIND TUSIND MANGE TAK, Finn!!!

Hilsen Belinda

Belinda

Hej Finn

Tusind tak for hjælpen. Uden den havde jeg ikke kunnet overskue min situation. Du har været behjælpelig med det samme jeg har ringet eller skrevet til dig. Jeg vil helt klar anbefale dig hvis der er andre jeg kender der skulle få brug for den samme hjælp. Nu er der en gældfri fremtid i vente. Kan slet ikke få armene ned af begejstring. Endnu engang tak.

Mvh Lillian

Lillian L

Hej Finn!

Tusind tak for al din hjælp, jeg havde aldrig selv kommet videre med alle de gældsposter, og ikke mindst at renterne er reduceret SÅ meget((-:

Jeg er så ubeskriveligt taknemlig og super, super glad for din/ hjælp.

Jeg vil gerne give udtryk for min tilfredshed med den hjælp jeg har modtaget og henviser gerne til dig, hvis jeg skulle møde andre der har brug for økonomisk hjælp, råd og vejledning((-:

Mange tak for alt Finn, det er svært at beskrive hvor lettet og glad jeg er((-: (-:

Skulle noget dukke op, skal du ikke være i tvivl, så hiver jeg fluks fat i dig igen(-:

 

Mange hilsner

Annette

Anette

Hej Finn.

Jeg vil gerne sige tusinde tak, fordi du hjalp mig videre i mit liv.

Jeg så min økonomiske situation, efter skilsmissen, som fuldstændig håbløs.

Du har formået at forhandle min gæld betydelig ned, så jeg nu er startet på afdrag og har fået ro i sindet.

Inden for de næste 5,5 år, vil jeg have afviklet det meste, og jeg kan igen se lyst på fremtiden.

Tusinde tak!!

 

Mvh Kimie

Kimie

Vores liv tog en drastisk vending i 2013 .
Den korte version : Hus solgt sept. 2013 til overtagelse febr. 2014 ……. Vi køber et andet hus og flytter fra ejendommen som er solgt.
Nov. 2013 besked fra mægler at hushandel er gået i knuder, købers bank trækker sig ( alle vasker hænder mægler, bank, rådgiver) der er ingen som har gjort noget galt, handelen må gå tilbage, vi skal aflevere den udbetaling som købers bank har indbetalt til os. Vi har selvfølgelig sat en advokat på sagen, men kommer ingen vegne…… man tror det er løgn.
Efter flere års forsøg på at sælge huset, og flere års forsøg på at få vores sparekasse til at nedsætte renten på vores lån, må vi kapitulere og smide håndklædet i ringen.
Huset blev solgt på tvangsauktion dec. 2016 for et latterligt lille beløb, og så begyndte næste kamp med kreditforening og Sparekasse som gerne ville have inddrevet sin gæld inden for 1 mdr.
Det er her Finn A Eriksen , Gældsråd kommer ind i billedet, da vi ikke kunne se, hvordan vi kunne få et liv igen med den store gæld, hvordan vi skulle svare på alle de breve og indkaldelser til fogedretten, hvordan skulle vi forholde os med hensyn til det hus vi lige havde købt…. Kunne vi blive boende ?
Vores møde med Finn er det bedste som er sket for os, og vi er ham dybt taknemmelig for den hjælp og byrden han har taget fra vores skuldre. Det første info møde hvor vi havde de relevante oplysninger med, kunne Finn med det samme sige, han mente at kunne hjælpe os.
Efter mødet hos Finn er al korrespondance gået mellem ham og kreditorerne, der er lavet en afdragsordning som løber i 7 år, vi bor stadig i vores ”nye” hus , og kan ikke forestille os hvordan det var gået uden Finns hjælp… stor ros og mange anbefalinger til Finn som i denne forbindelse, har sparet os for rigtig mange penge, og især bekymringer, som ville have varet resten af vores levetid.
Mange venlige hilsner og tusinde tak G & J – Fyn

G og J Fyn

Med hjælp fra Finn (gældsråd) er et uoverskueligt tungt åg fjernet fra mine skuldre.

Jeg fik et endog endnu bedre resultat, end jeg på nogen måde havde turdet tro.

Jeg kan nu se muligheder i fremtiden, der tidligere var utænkelige.

Vigtigst af alt er det at jeg kan se mig selv i øjnene uden skam, fordi det nu er muligt at afdrage på min gæld og samtidig se den blive mindre måned for måned.

En helt ny chance for et ordentligt liv, uden en evigt voksende knude i maven.

Tusinde tak for hjælpen.

Frank