GældsRåd er professionel gældsrådgivning, hvor troværdighed, tillid og økonomiske holdbare resultater er altafgørende.

Vi arbejder professionelt med gældsrådgivning og hjælper private, som er havnet i en gældssituation, hvor de ikke har mulighed for at overholde deres forpligtigelser over for deres kreditorer.

Gældsrådgiving i hele Danmark

Finn Eriksen er indehaver af GældsRåd og har i ca. 15 år beskæftiget sig med økonomisk oprydning og finansiering, og har derigennem stor erfaring indenfor økonomiske udfordringer, som på papiret kan virke håbløs.

Kontoret ligger i Rødding i Vejen Kommune, men vi har kunder fra hele landet og Region Syddanmark inkl. Fyn og kører allerede nu til blandt andet Kolding, Haderslev og Ribe – men vi kan uden problemer køre endnu længere.

Vi kan også ordne rigtig mange ting over telefonen, så den geografiske placering bliver uden betydning. Vi kan således hjælpe dig, uanset hvor du bor.

Vores mål og ambitioner

Som gældsrådgiver har vi en klar ambition om, at tilbyde en personlig og troværdig rådgivning, hvor kunden hele tiden ved, hvad der sker i deres sag. Det er således altafgørende, at du som kunde føler dig i trygge hænder hos GældsRåd.

Vores overordnede mål i GældsRåd er, at få forhandlet aftaler på plads. Aftaler, som betyder, at vores kunder betaler efter betalingsevne og, vigtigst af alt, at vi får en slutdato, så man som kunde ved nøjagtig, hvornår man er gældfri. Alt i alt drejer det sig om at opnå et kompromis, som tilgodeser både debitor og kreditor.

Vores udgangspunkt er din økonomi og hvad du har råd til at betale til dine kreditorer. Således at vi opnår en langsigtet og holdbar løsning, som betyder at du har råd til at leve, imens du afvikler gælden.

Hos GældsRåd slipper du aldrig kontrollen, vi arbejder og forhandler 100% på dine vegne, vi overtager kommunikationen med dine kreditorer under forhandlingen, men du godkender selv alle aftaler og informeres undervejs, og når du skal afvikle gælden sker det direkte til kreditorerne efter de indgåede aftaler.

Ønsker du selv at forhandle men ønsker sparring til dette, hjælper vi ligeledes meget gerne med dette.

Få hjælp allerede i dag

Kontakt GældsRåd i dag og få en gratis vurdering af dine muligheder og hvad vi kan gøre for dig.